FredNukes i fint selskab med Kanye West på nyt gratis mixtape

Hvis du overhoved kender den sindssygt fede, ret ukendte danske rapper Fred Nukes, kender du ham nok på nummeret “GirlFriend” han udgav som første single i samarbejde med pladeselskabet “:LabelMade:”.
Tracket var fedt på sin egen måde, med sit catchy omkvæd og hans fede flow glædede vi os til at høre mere fra Frederik Laursen (FredNukes).
Så droppet anden singlen “PipeDown” så endelig 5 måneder efter og det er idag stadig et fast hit på iPod’en, vi elsker de symfoniske violiner med et beat og et flow der sparker røv fuldt ud! FredNukes fortæller at planen er, at han udsender en udgivelse senere i 2012, men i hvilket format vides endnu ikke. Det kan vi kun glæde os til.

Vi elsker også FredNukes første selv udgivet album “Deconstructing Fred” som fik kongelige anmeldelser af danske presse medier, Tjek anmeldelserne HER. Man kan høre “Deconstructing Fred” gratis HER,- Tjek specielt nummerende “Girls Vs. The Lady” og “Keeping Up Appearances” der rykker for sygt!

FredNukes sammen med Kanye West på nyt mixtape

FredNukes medvirker nu sammen med en række store internationale hiphop-navne på et nyt mixtape. Under titlen ”Some of my best rappers are friends” har produceren og sangeren Tony Williams samlet store rapnavne som Kanye West, Cyhi Da Prynce, GLC, Naledge, Tha Outlawz, Big KRIT og mange andre.

Tony Williams har lige siden Kanye West’s debut ”The Late Registration” medvirket på superstjernens udgivelser blandt andet som sanger og sangskriver. Foruden det professionelle arbejde er de to kunstner også fætre.

FredNukes bidrag til mixtapet er et super fedt nyt og ikke før udgivet nummer ”Fly Away”. Tracket er kædet sammen med Kanye West’s nummer ”Another You”, således at det kommer lige efter i rækkefølgen. Hør tracket her:

Vi elsker tracket og er stolte af en dansker kan gøre det så godt på et mixtape med så store navne, vi syntes faktisk at Fred’s bidragen til mixtapet er et af de bedste tunes på tapet!- Og det siger ikke så lidt
Pladsen for FredNukes i det fine selskab er stablet på benene efter, at han har lavet tracket sammen med Tony Williams. Resultatet og samarbejdet har åbenbart gjort så stærkt indtryk på den amerikanske kunstner, at han efterfølgende har inviteret FredNukes med på det netop udgivet gratis mixtape.

“Some of my best rappers are friends” er et super fedt mixtape man bestemt ikke skal undgå! Det kan hentes gratis HER! Tjek også “The World Famous Tony Williams” hjemmeside kingorthefool for masser dope shat.

FredNukes: Facebook

FredNukes: Soundcloud

FredNukes: Bandbase

Download “Deconstructing Fred” gratis HER

Download “Some of my best rappers are friends” gratis HER

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s