Hvad sker der indenfor stil i 2012?

Mange har spurgt os omkring moden 2012, vi har selvfølgelig ikke mulighed for at kunne se ud i fremtiden, men vi kan se på catwalksne og S/S kollektionerne og på den måde give et godt bud på hvordan moden bliver til sommeren 2012.

Find farverne frem

Vi har på fornemmelsen at sommeren i år bliver en sindssyg farverig sommer! Hvis du f.eks tjekker “Libertine-Libertine” sommerkollektion er der ingen tvivl om at det er farverne der kommer til at slå igennem i år.                                                                                     Tjek denne lille tabel der meget godt viser hvilken farver der bliver de mest populære:

fall 2012 mens colour trends

Se også Adidas’s “Blue Collection SS12” hvor der også indgår farver:

Blomster og katte

Ja det lyder mærkeligt og det er det også, men efter Odd Futures katte skjorte design er motiv-shirts blevet super populære.

Odd Future design

White Golfwang Cat Tee

Sexysweatshirts

Et site i skulle tjek op for er helt klart “Sexy Sweatshirts” ↓ ingenting er til salg men der vil snart være en store oppe køre,- Hvilket bliver super fedt!

Blomster er farverige og derfor perfekt til sommeren 2012, tjek f.eks det danske mærke “Soulland’s” sommer skjorte hvor der også høre et par matchende shorts med:

Soulland

Kors

Der var prikker i 2009, der var striber i 2010 og sidste år, 2011, var det dyreprint. I år skal der ske noget nyt og det er kors!

Især for pigerne vil kors virkelig blive stort i 2012, nu tænker du måske, har det mon noget med Odd Future at gøre? Og ja det har det nok. Her er nogle inspirations billeder:

     

blue, cross, fashion, girl, jeans

White Cross Tee

Og til drenge ↑

Løst tøj

Ifølge catwalksne bliver sommeren også en årstid med masser af løst tøj, løse t-shits, løse sweaters og lignende. Vi er dog ikke sikre på om den stramt knappede skjorte stadig kommer til at holde, men vi vil helt sikkert køre den no matter what.

Vi håber at dette indlæg har hjulpet de forvirret og har været lærerigt for jer derude, hvis der nogen der syntes at der er noget vi mangler at få med eller andet,- så skriv endelig på vores email; JustAblog.email@gmail.com eller bare kommenter indlægget her! TAK!

Reklamer

2 thoughts on “Hvad sker der indenfor stil i 2012?

  1. Pingback: LAZY OAF S/S 2012 LOOKBOOK | JustAblogkbh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s