Lukas Graham – “Lukas Graham” Anmeldelse

Der er noget specielt over den 23 årige christianit Lukas Forchhammer, bedre kendt som Lukas Graham. Lukas lagde D. 6 September en live optagelse af tracket “Criminal Mind” op på Youtube hvor han spillede med sit band, alle var vilde med Lukass stemme og hans dejlige energi og soul musik. Efter Youtube debuten er det gået hurtigt for bandet og Lukas Graham er nu signet med Copenhagen Records og spiller for 3 udsolgte Store Vega og har lige annonceret et besøg til Falkoner Salen.

Lukas viser sine stærke vokal enheder på hans debutalbum “Lukas Graham”. Lukas dejlige stemme sammen med nogle super tight produktioner, produceret af den samme producer; “Backbone” gennem hele pladen, fungere i top.

Skiven består af en super fed kombi af god energi og afslappende tracks hvor man bare for gåsehud af Lukas helt igennem fantastiske stemme og falder helt til ro.

Hvis man vælger at sætte sig og høre denne plade med et udgangspunkt i singlerne “Drunk In The Morning”, “Ordinary Things” og live versionen af “Criminal Minds” kan man ikke andet en at smile efter at man har hørt skiven færdig, især numre som “Nice Guy”, “Never Let Me Down”, “Red Wine” og “Don´t Hurt Me This Way” er helt igennem fede!

Når Graham siger at han vil have sex tilbage i soulmusikken, forstår vi 100% hvad han mener efter at have hørt denne skive.

“Lukas Graham” har et vildt højt bund niveau, svinger helt vildt og er helt sikkert den mest spænende danske vokal lige nu. Vi syntes at Lukas er noget af det bedste danske soul Danmark nogensinde har haft.

6/6 stjerner til Lukas Graham – “Lukas Graham”

Køb albummet her

Lukas Graham – Facebook

Copenhagen Records

Copenhagen Records Facebook

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s