En kommende dansk rap stjerne | Linkoban

Igår aftes stiftede vi på JustAblog for første gang bekendskab med denne sindsygt energi fyldte rapper Linkoban da hun optrådte til Danish DeeJay Awards.

Hun gik på scenen lige efter Lucy Love med ordende “Hende her hun bliver rigtig stor”. To mandlige dansere og en asiatisk kvinde dukkede frem på scenen.

Linkoban spillede hendes første og eneste single indtil videre “Like This” vi var ret vilde for at vide mere om kvinden bag denne ret så fede tune.

Linkoban opvarmede for Lucy Love på hendes efterårs tour i 2011. Hun flytede til London for at producere i et stykke tid og kom der efter tilbage til Danmark og tog kontakt til Lucy Love og  produceren Yo Akim, de blev enige om at “Superbillion Records” (Lucy Loves eget pladeselskab) manglede en ny artist. Musikvideoen til singlen “Like This” blev offentliggjort på Youtube D. 1. februar og den er instrueret af Lucy Love.

Linkoban gør det rigtig flot på scenen og hun er kendt for at virkelig få sat gang i showet, med sin tung-bas fyldte party banger. Linkoban passer perfekt ind til “Superbillion Records”, Hun er perfekt over Yo Akims production og hun mikser godt op med Lucy Love til en live optræden. Vi glæder os helt vildt til at høre mere fra Linkoban. En ep forventes en gang til foråret og et album senere i 2012.

Hør “Like This” og se musikvideoen her:

Køb nummeret på Itunes HER

Hør nummeret på Spotify HER

Facebook:

facebook.com/linkoban

Youtube:

youtube.com/linkoban

Twitter:

twitter.com/linkoban

Reklamer

One thought on “En kommende dansk rap stjerne | Linkoban

  1. Pingback: Linkoban LIVE @ Rust | JustAblogkbh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s