Live anmeldelse | Drake – Forum

Da det blev offentligjord at Drake kom til København var det Valby Hallen der stod for koncerten, men da der var så megen efterspørgsel efter Drizzy Drake blev koncerten flyttet til det væsentlig større spillested Forum. Det var en klog beslutning for køen til indgangen var helt vildt og tumulten blev på ingen måde bedre da dørende blev åbenede, der var rigtig mange mennesker.

Musikken startede ved en 20:30 tiden hvor Tinie Tempah spillede, Tempah fyrrede bl.a hits som “Written In The Stars” “Miami 2 Ibiza” og “Pass Out” han var en perfekt opvarmnings artist.

Efter Tempah fik vi en lille pause.

Underlægnings musikken stoppes og lyset slukkes, Lord Knows bliver spillet over de store højtalere og Drizzy Drake kommer ind i helt sort jakkesæt, publikum går amok og skråler med på Lord Knows som bliver fadet ud og “Undergrund Kings” overtager.

Drake er med fuldt band og de spiller super tight.

Drizzy virker super afslappet og det virker virkelig som om at han føler sig hjemme i vores fantastiske by.

Drake virker også meget oprindelig når han fortæller os at vi er en af de største “crowds” der har været på hans “Club Paradise Tour”.  På et tidspunkt forklare han hvorfor vi er ligeså meget på arbejde som ham og giver derefter shoutouts til samtlige mennesker hele vejen rundt i salen, det var en super lille pause hvor alle stod og ønskede at han ville udvælge en.

Lyden i Forum var som altid virkelig ikke god men han kom alligevel godt igennem til publikum og alle var 100% med.

Noget af det bedste var helt sikkert lysshowet der var helt vildt overvælende, der var placeret over 100 små skærme lige bag bandet hvor forskellige ting blev vist, det fungerede fantastisk.

Her kan man se hvordan lyset var fortryllende:

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s