Eaggerstunn – “Armagedion” | Anmeldelse

Dance-hall drengende Eaggerman og Stunn Gunn gør det godt på deres debut-album “Armagedion”.

“Eaggerstunn” består af de to drenge; Eaggerman  (Dwayne McFarlane) og Stunn Gunn (Kristoffer Sjelberg). De to drenge gik sammen i 2008 efter Eaggerman havde haft stor succes med Bikstok Røgsystem. De udgav singlen “Morder dem”, som blev et ret stort ´undergrunds hit` og i år udgav de så, 4 år efter, “Kugledans” som er første single fra deres nu udkommende album.

“Armagedion” er så navnet på deres debut skive som inkludere feats af folk som; Blæs Bukki, Geolo G, Pharfar og Shaka Loveless.

Kugledans var en single som fik mange, inklusiv os fra JustAblog, til at åbne vores øre og lytte ekstra godt, samtidig med at vi har glædet os meget til idag hvor albummet er udkommet.

Armagedion er et eksperimenterende album fyldt med mange forskellige lyde som; dancehall, tunge beats, dejlig reggae, elektroniske lyde og hip-hop lignende tracks. En god blanding der alt i alt gør en glad og for en til at trykke på “Repeat” knappen. Teksterne er sjove og en anelse selvironiske. 

Vi syntes alt i alt godt om den eksperimenterende stil, da man aldrig bliver kedeligt af sådan et album, det kan da være en smule irriterende da man jo meget ofte spiller musik i form af hvilket humør man er i, men det kan klares med en playliste.

Vores ynglings numre er tracks som; “Armagedion”, “Kugledans”, “U.F.O”, “Du Kan Løbe”, “Man Er Don” og “MorderDem Ver. 2” -De tracks holder maks.

Armagedion er et sommer album man ikke behøves at tage nærmere stilling til end bare at lytte og nyde livet. Hvis man kan lide Bikstok Røgsystem er dette album en perfekt efterfølger til “Over Stok & Sten”.

Vi syntes dog at det godt kan blive en anelse for eksperimenterende, nogle af sangende på albummet er vi ikke helt så nede med og det er selvfølgelig ærgerligt.

4 stjerner

Vi giver albummet 5/6 stjerner.

Hør albummet på SPOTIFY

Køb albummet på ITUNES

Reklamer

One thought on “Eaggerstunn – “Armagedion” | Anmeldelse

  1. Pingback: Ny video fra EaggerStunn | Du Ka Løbe feat. Pharfar | JustAblogkbh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s